Cikkek- Rólunk írták

nyito4

Koncertek

nyito3

Cikkek- Rólunk írták

Klubélet Tűzkerék módra

Tóth Tamás Béla, az esztergomi Tűzkerék xT szellemi atyja és basszusgitárosa mert nagyot álmodni. 2008 őszétől havi rendszerességgel látogatható a Club ’68 elnevezésű rendezvénysorozat, amely a fiatalon elhunyt magyar gitárkirály emléke előtt tiszteleg.

Register to read more...2010. július 25.-én, vasárnap 17 órától Esztergomban, a Széchenyi téren megrendezzük a Thanks Jimi Fesztivált. A rendezvény ingyenes.  

Register to read more...

2010. Február 6-án töltötte volna be Radics Béla 60. életévét. Ám rövidre szabatott neki a földi lét, mindössze 36 évet töltött a Föld nevű planétán. A rock zene gyorsan változó világában ez a csekély idő is elég volt ahhoz, hogy maradandót alkosson az angyalföldi (milyen szépen is cseng most ez a szó!) gitáros. A Zöld Csillag állócsillagnak bizonyult a magyar rockzene egén!

Register to read more...

Pecsa Music Hall, 2012.09.30.

Az elmúlt években számtalan kisebb-nagyobb rendezvény keretein belül emlékeztek már meg Radics Béla és Bencsik Samu rövid és tragikusan végződő, ám rendkívüli hatású életművéről. Az Égi Zenekar Fesztivál e tekintetben tehát semmiképp sem számít újdonságnak, kuriózumnak azonban annál inkább. Nem csupán azért, mert hasonló méretűre a 2001-es (szintén pecsás) Radics-emlékkoncert óta nem volt példa, vagy mert ezúttal egy harmadik, kevésbé kultikus, de nem kevésbé tehetséges gitáros, a szintén fiatalon elhunyt Barta Tamás is megkapta a neki járó elismerést.

Register to read more...

Geletey Fucken György
Dob, ének

bDob

Anda Bálint
Gitár, ének

anda balint2

Tóth Tamás Béla
Basszus gitár

bTom

Saturday the 2nd. TuzkerekXT.hu. Joomla 3.0 Templates